LYCKA Japan & Sweden Original Produkt


OM EN SYLT FÖR VUXNA 

Vi på Lycka Japan & Sweden vill göra en sylt med omtanke och kärlek för Sverige. Innehållet är noga utvalt och är alltid baserat på säsongsprodukter med god och bra näring. Sötma, syrlighet, doft och smakupplevelsen har vi kommit fram till tillsammans med svenskar från mat- och restaurangbranschen. Sylt för Vuxna passar utmärkt till våfflor, pannkakor eller tillsammans med ost och vin. Öppna dörrarna till en smakupplevelse och njut.

 

OMTANKE FÖR SÄSONGSVAROR

Vi vill tillverka en god och naturlig sylt. Vi samarbetar med odlarna för att skörda frukter när de är som bäst. Till exempel är plommon en frukt som kan plockas från slutet av maj till början av juli, vi har därefter inväntat den rätta tiden för att göra sylt av dem. Även om proceduren blir längre är det värt att lägga tid på detta för att få fram den finaste smaken på sylten. Vi väljer produkterna som passar till vår sylt ifrån hela Japan. Detta betyder att vi själva besöker odlarna för att undersöka jord, miljö och naturligtvis för att kunna föra ett samtal med odlarna för bästa resultat. Varje syltburk vi tillverkar har olika smak från år till år, precis som för vin.


GARANTI – TRYGGHET

Alla skall kunna äta vår sylt. Därför använder Lycka inte pektin, konserveringsmedel, dna-manipulerade ämnen. Endast naturliga ingredienser används i tillverkningen. Allt är natur!

 

VÅR ÄLSKADE FABRIK

I vår önskan att tillverka en trygg och god syltprodukt har vi byggt en liten fabrik i Hakuba i Nagano. Där utspelades även vinter-OS 1998. Byn ligger inlemmad i berglandskapet där det snöar mycket varje vinter. Orten är känd för att ha Japans renaste vatten. Därför är vi trygga i att vi har möjlighet att tillverka en god och naturlig produkt. Mycket arbete och ömhet fyller varje liten syltburk.